حل و جواب کاردرکلاس و فعالیت صفحه 103 ریاضی دهم تجربی ، بیایید با هم به بررسی پاسخها و حل فعالیت و کار درکلاس های صفحه 103 کتاب ریاضی دهم بپردازیم! این مطالب به شکل مرحله به مرحله و با توضیحات ساده آماده شدهاند و مخصوص دانشآموزان رشتههای علوم تجربی و ریاضی فیزیک طراحی شدهاند.
جواب صفحه 103 ریاضی دهم تجربی
برای دریافت پاسخ کاردرکلاس و فعالیت صفحه 103 کتاب ریاضی دهم تجربی، از شما دعوت میکنیم تا به بخش درسی ریاضی دهم دیاکولند ملحق شوید.
توضیح کاردرکلاس صفحه ۱۰۳ ریاضی دهم
جدول را کامل کنید و از آن برای رسم نمودار خط y=۲x−۱ استفاده کنید.
آیا می توانید شباهت و تفاوت این جدول را با جدول فعالیت صفحه ۱۰۲ قبل نشان دهید؟ چرا این جدول هم یک تابع را نشان میدهد؟ این تابع را g بنامید.
آنها از این جهت شباهت دارند که هر دو از رابطه خطی (y = 2x – 1) پیروی میکنند. تفاوت آنها در این است که دامنه جدول قبلی فقط شامل اعداد طبیعی بود، در حالی که دامنه این جدول شامل همه اعداد حقیقی میباشد.
نمودار این تابع و تابع داده شده در فعالیت قبل چه تفاوتی با هم دارند؟
نمودار این تابع به صورت پیوسته ترسیم شده است، در حالی که نمودار تابع قبلی به صورت گسسته نمایش یافته بود.
دامنه و برد این تابع را به دست آورید و با دامنه و برد تابع f(n)=۲n−۱ که در آن n∈N مقایسه کنید.
دامنه و برد تابع g مجموعهی اعداد حقیقی می باشد اما دامنهی تابع f، اعداد طبیعی و برد آن اعداد طبیعی فرد است.
جاهای خالی را کامل کنید.
نمایش جبری تابع داده شده در این «کار در کلاس» را بنویسید. g(x)=۲x−۱
در اینجا x یک عدد حقیقی است.
برای اینکه به صفحات مورد نظرتون دسترسی پیدا کنین، فقط کافیه شماره کتاب درسیتون رو به همراه کلمه “دیاکولند” در مرورگرتون جستجو کنین. 💚
جواب فعالیت صفحه 103 ریاضی دهم تجربی
هنگامی که پزشکان میخواهند درباره رشد یک کودک اظهار نظر کنند، نمودار وزن او را با نمودار شکل (۱) مقایسه می کنند. در مقایسه نمودار وزن هر کودک با نمودار شکل (۱)، چهار وضعیت متفاوت ممکن است رخ دهد که در شکل (۲) نشان داده شدهاند.
جدول زیر نشان دهنده وزن یک کودک است که آن را پزشک (یا مرکز بهداشتی) در پایان هر ماه طی یک سال، ثبت کرده است. این جدول یک تابع را نشان می دهد.
الف) به نظر شما در فاصله زمانی تولد تا سه ماهگی، رشد کودک با کدام یک از چهار وضعیت نشان داده شده در شکل (۲) مطابقت دارد؟
با توجه به وضعیت کندی رشد، انتظار میرود که در پایان سهماهه اول وزن به حدود ۶ کیلوگرم برسد.
ب) در چه فاصله زمانی ای وزن او ثابت مانده است؟
وزن در سه تا پنج ماهگی
پ) اعداد داده شده در جدول را روی شکل (۱) مشخص کنید. نقاط به دست آمده را به یکدیگر وصل کنید تا نمودار جدیدی به دست آید. با مقایسه این نمودار با نمودار اصلی، رشد کودک از نظر وزن را در طی یک سال بررسی کنید. وزن کودک در فاصله بین ماه ها اندازه گیری نشده بود؛ ولی به کمک نموداری که رسم کرده اید، میتوانید وزن او را در فاصله بین ماه ها نیز به صورت تقریبی تعیین کنید.
ت) دامنه و برد این تابع را به دست آورید و نمودار پیکانی آن را نیز رسم کنید.
همچنین بخوانید : پاسخ کاردرکلاس صفحه 104 ریاضی دهم
جواب کاردرکلاس و فعالیت صفحه 103 ریاضی دهم
دیاکولند همواره در کنار شما در مسیر موفقیت است. در این مطلب، به بررسی حل و جواب کاردرکلاس و فعالیت صفحه 103 ریاضی دهم رشتههای ریاضی فیزیک و علوم تجربی پرداختیم. در صورت وجود هرگونه سوال در مراحل یادگیری، لطفاً آن را در قسمت نظرات مطرح کنید و با کمال میل شما را راهنمایی خواهیم کرد. از همراهی شما سپاسگزاریم.